Tehnologia Blockchain si economia digitala
Despre eveniment
Tehnologia blockchain nu poate fi contestata. A acaparat majoritatea industriilor schimband strategiile de dezvoltare pe termen mediu si lung iar acest lucru se resfrange desigur si in economie daca ne referim la impactul in evolutia statelor, a multinationalelor, a companiilor sau chiar la nivel individual (retail). Economia este influentata si ea in mod particular prin schimbarea sistemului bancar, noi surse de finantare sau “noi clase de active” inca nereglementate.
Exista si oportunitati probate precum cryptomonedele si posibilitatea de minat.
Un sistem complex ce necesita aprofundare completa vi-l expunem in termeni de dezvoltvare, mining si, binenteles, din perspectiva de trading. Pentru ca am intampinat dificultati in a interpreta cat mai correct diferite probleme de natura juridica, acum avem suport de specialitate.
Trecerea de la un sistem centralizat la un sistem descentralizat inseamna si in opinia noastra un upgrade major pentru sistemul financiar actual.
In cadrul primei editii am avut parte de o sala plina, informatii practice si o dezbatere extrem de interesanta, la final, comuna intre participanti si speakeri, prin care subiectele prezentate s-au interconectat formand un fir logic interesant de descoperit in continuare atat la nivel micro – mining, blockchain, tranzactionare, trading – cat si la nivel macro – economia digitalizata.
Evenimentul va avea loc pe 27 octombrie, ora 18:30, la Hotel Marshal Garden, sala Panoramic.
Asteptam inscrierile voastre folosind formularul de mai jos.
Speakers
Cristian Cilibiu
Absolvent al Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca, cu Master in Oracle Databeses in cadrul ASE, ocupand azi un rol strategic important intr-o companie multinationala din domeniul financiar, este la a doua prezenta alaturi de noi si vorbim tot despre aplicarea metodelor de traiding in strategiile de investitii in cryptomonede. Pe noi ,informatiile primite de la Cristi, in editia trecuta, ne-au ajutat foarte mult sa ne evaluam nivelul de cunostinte aplicate.
Stefan Belloiu
Absolvent ASE, cu un rol ce presupune viziune si disciplina in cadrul unei companii care ofera suport constant de dezvoltare si adaptare pentru infrastructura IT, isi foloseste experienta acumulata in dezvoltarea in zona de blockchain. Este deasemenea la a doua editie alaturi de noi.
Av. Ionut Dobrinescu
Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, avocat membru al Baroului Bucuresti in cadrul caruia a practicat avocatura pledanta, in contenciosul civil (drept commercial, fond funciar, leasing si asigurari, drept societar si valori imobiliare) si in contenciosul administrative (fiscal, urbanism). In ultimii cinci ani, a pledat cu predilectie in dosare de contencios fiscal si drept societar (in special in piata de capital). Pentru prima data alaturi de noi, ne va ajuta sa privim dintr-o perspectiva corecta necesitatea si posibilitatea actuala de aplicare a unor reglementari in acest nou tablou financiar.
George Rotariu
Absolvent al Facultatii de Management si Business Administration, isi lanseaza la 19 ani un start-up prin care conecta activitati locale la comunitati international pe model “affiliates”, experienta cu ajutorul careia face cunostinta cu piata crypto. Invata despre #Bitcoin (#BTC), incepe tranzactionarea, iar potentialul pe care l-a descoperit in piata crypto da roade. La inceputul anului 2014 deschide Bitcoin Romania si ofera servicii de tranzactionare, in mai 2014 aduce primul ATM de bitcoin din Europa Continentala si il amplaseaza in Bucuresti. Azi sunt trei astfel de ATM-uri in Bucuresti si unul in Cluj. A vandut 7% din companie in contravaloarea a 250.000 USD, ceea ce inseamna o evaluare de 3.5 mil USD pentru o companie inceputa in 2014. George ne va povesti ce rol are business-ul lui in upgrade-ul sistemului financiar prin prisma oportunitatii de dezvoltare in rimt accelerat si cum l-a ajutat experienta tranzactionarii cu BTC sa pune bazele acestui business.
Alex Bogdan
Absolvent al Facultatii de Stiinte Informatice din cadrul Universitatii A.I. Cuza din Iasi, Master in Securitate IT&C in cadrul ASE, a urmat o cariera de 5 ani in Microsoft, 1 an ca expat, 4 ani de antreprenoriat in IT timp in care si-a asigurat 13 certificari Microsoft plus certificarea de tip Certified Ethical Hacker si implicarea in zeci de proiecte nationale si internationale. A cofondat un start-up pentru tehnologii disruptive si pune bazele unui tip inovativ de mining. Actualmente este Manager Fondator al unei firme de servicii IT cu o experienta in piata de peste 10 ani, Co-Fondator al unui poiect public de minat criptomonede la scara industriala si Cripto-trader amator. Suntem extrem de interesati despre propria-i viziune asupra mining-ului.
Agenda
18:30 – 19:00 Incepem cu o sesiune de networking
19:00 – 19:20 Trading si Cryptocurrinecies
19:20 – 19:40 Blockchain si Business Development
19:40 – 20:00 Reglementari aplicabile
20:00 – 20:40 Tranzactionare si Business Development
20:40 – 21:00 Mining
21:00 – 21:30 Q&A
21:30 – 21:45 Sesiunea de networking de incheiere
Inscrieri